Oferta dla grup zorganizowanych
Pensjonat Toreja jest idealnym miejscem przyjaznym grupom. Obiekt jest w stanie ugościć 55 osób. Do Państwa dyspozycji oddajemy dwa budynki z w pełni wyposażonymi pokojami. Oprócz ciszy spokoju, oraz odrobiny intymności jesteśmy w stanie zapewnić Państwu pomoc w zorganizowaniu wolnego czasu.
Jesteśmy w stanie zapewnić państwu rabaty na okoliczne atrakcję. Zajmujemy się także organizowaniem wycieczek do pobliskich miejscowości, oraz przygotowaniem prowiantu na drogę. Na terenie naszego pensjonatu znajduje się duży ogród na terenie którego możemy pomóc państwu w przygotowaniu ogniska czy też grilla. Poniżej przesyłam pełną ofertę cenową.
Cennik:
Na grupę 50 osobową 2 opiekunów ma pobyt gratis
Pobyt grupy ze śniadaniem i obiadokolacją to 85 złotych od osoby za dobę.
Pobyt grupy z trzema posiłkami to koszt 105 zł od osoby za dobę.
Ognisko 15 złotych od osoby (opiekunowie gratis)
Prowiant na drogę 15 złotych
Śniadania wydawane są w formie szwedzkiego stołu w godzinach dostosowanych do Państwa potrzeb. Zawsze z dwoma ciepłymi daniami do wyboru. Obiadokolacja składa się z dwóch dań i napoju. Przeważa domowa, polska kuchnia. Na Państwa życzenie organizujemy także kolację, podwieczorki oraz przerwy kawowe.
Zajmujemy się także organizacją bankietów i imprez integracyjnych. We własnym zakresie jesteśmy w stanie zapewnić Państwu animatora, który za pomocą gier i zabaw pozwoli Państwu poznać się bliżej.
MENU BANKIETOWE:
Przystawki na paterach :
ogórki kiszone
pomidory z cebulą
śledzie
smalec
wędliny
sery
pieczywo
sałatka jarzynowa
Jedno danie na ciepło do wyboru :
ZUPY:
Żur tradycyjny na zakwasie z białą kiełbasą
Rosół drobiowo-wołowy z warzywami i makaronem
Krem z pomidorów, selera i słodkich jabłek
Krupnik tradycyjny na wędzące zaciągany mlekiem ( polecamy szczególnie)
Kwaśnica z młodą kapustą na żeberkach
Barszcz ukraiński z pieczoną kiełbasa i fasolą
Zupa ogórkowa tradycyjna zabielana z ziemniaczkami lub ryżem
Zupa wielowarzywna zabielana podawana z makaronem macerowanym w papryce
Zupa cebulowa klarowna na białym winie z pieczonym czosnkiem i kminkiem podawana z grzankami lub groszkiem ptysiowym
Krem z brokułów w wersji wegańskiej na mleku sojowym podawany z duszoną cebulka lub wegetariańska z serem i grzankami Standard na rosole drobiowym zabielana śmietanka z marynowanymi kostkami z kurczaka
Zupa grochowa na wędzonce podawana z cebulką, skwarkami
DANIA GŁÓWNE :
Karkówka zapiekana z cebulą i kozim serem
Pulpeciki z mięsa mielonego w kremowy sosie pieczarkowym
Kotlety schabowe serwowane z kremem z duszonych grzybów
Bitki schabowe w śmietankowym sosie piernikowym lub czosnkowym ( tez gorąco polecam)
Ćwiartki z kurczaka pieczone z suszonymi owocami podawane z musem owocowym ( lekko pikantne)
Gulasz z łopatki ze słodką marchewka i cebulką
Kasza gryczana faszerowana krajanką z kaszanki z cebulką, boczkiem i wędzonymi śliwkami
Wątróbka drobiowa duszona z ćwiartkami cebuli i jabłka w sosie miodowo - koniakowym
Karkówka po cygańsku, podawana z ragout z papryki kolorowej, pomidorów, cukinii, cebuli i cukinii.
Warkocz z kiełbas białych, wędzonych i surowych duszonych w białym winie z masłem i goździkami.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą strona internetową : www.toreja.com.pl, oraz profilem na Facebook, gdzie znajdą państwo liczne zdjęcia i opisy dotyczące okolicy.
© 2006-2009 Gieldawakacyjna.pl LP. All rights reserved.